Suveniiride valik Türgis on väga lai: messingist ja vasest käsitsi valmistatud tooted,
keraamika ja puidust valmistatud tooted, alabasterist ja onyxist valmistatud vaasid ja kastid,
vaibad. Veinide, vürtside ja maiustuste valik on rikkalik.
Türgi köök pakub laia valiku roogasi ja maiustusi. Eelistatakse veise ja lamba liha. Türgi traditsioonilised roogad on doner ja kebab. Türgi dolma populaarsem roog, mille valmistamiseks kasutakse erinevaid köögivilju - tomatid, suvikõrvits, baklažaan, paprika ja viinamarja lehed. Restoranides pakutakse laia valiku roogasi, salateid ja maiustusi.
Rahvusjook on raki (aniisiviin), mis on lahjendatakse veega ja nimetatakse "lõvi piim". Samuti
peetakse rahvusjoogiks ayran – külm jogurt, mis on lahjendatud veega.
Türgi köök pakub erinevaid köögivilju, maitseaineid, kala ja liha. Türgi maiustused on aga tundud kogu maailmas (ainult baklavat on mitukümmend liiki).
Kõige populaarsed roog Türgis - kebab, mis on avatud tules küpsetatud liha. Kuid kebabi
valismitamiseks kasutatakse ka kala ja linnuliha.
Lisaks teised huvitavad ekskursioonid
Algusega Kemerist
Kemer-Phaselis-Yanartash, Tahtali - Ecopark - Canyon Park, Antalya linnaekskursioon ja shopping, Püha Nikolaus ja Pamukkale, Istanbul, Iisrael, Cappadocia, Ephesus, Põhja-Küpros, piknik-kalapüük, Dinopark, safari, merereis, sukeldumine, hamam, ratsutamine, Aqualand + delfinaarium ja palju muud.